eXTReMe Tracker

tisdag 20 mars 2007

Harmoni

Vissa dagar funkar allt så bra. Båda pojkarna är på gott humör. Jag lyckas få maten färdig innan Bolibompa börjar. Edvin äter sin mat utan protester. Och krassen växer som den ska... Men självklart håller det inte riktigt distansen ut. Lagom tills det är dags för mig att äta vrålskriker Axel. Tur att jag övat upp förmågan att amma sittande på en pinnstol samtidigt som jag äter med min lediga hand (sked rekomenderas). Det funkar fint!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir glad av att läsa din blogg :-) Vilken supermamma du är! Själv känner jag mig helt slutkörd (trots bara ett barn) precis lagom till att jag ska börja jobba. Börjar förstå logiken i att även föräldraledighet genererar semesterdagar.

Ulrica sa...

Roligt att den gör dig glad. Det är precis vad jag önskar att de som läser bloggen ska känna. Gnäll och negativitet får man nog av ändå. Men det är klart att vissa dagar är lättare än andra och visst är jag trött också. Men då tar jag en dag som jag ägnar åt att sova medan Edvin är på förskolan ;O)

Anonym sa...

Hej, ägnar en del av min lediga tid till att surfa runt och slinker in här och läser om er vardag ibland.
Ni verkar ha det så mysigt. Man blir nästan lite avundsjuk när man vankar omkring ensam här i Enskede hela dagarna. Men det dröjer väl inte allt för länge innan jag får sällskap av en liten :)

Hälsa hela familjen!
Helena

Ulrica sa...

Hej Helena, kul att du tittar in på bloggen ibland. Ja, nu står det inte på förräns ni har en liten också. Spännande! Då kanske vi kan ut och rulla barnvagn tilsammans vid tilfälle!