eXTReMe Tracker

söndag 10 juni 2007

Västkusten

För någon månad sen, eller så, fiskade de krabbor på "Myror i brallan" (barnprogram om naturen). Lite obetänksamt sa jag: "det kan vi göra när vi kommer till västkusten". Det tog skruv... "jag tycker om det" jublar Edvin ... "ska vi göra det nu?" "Nej inte nu, om två månader eller så säger den förtvivlade mamman..." Jag råkar också nämna att vi ska åka tåg till västkusten... "och kanske buss" säger Edvin genast. Ja, kanske buss också svarar jag. Vi har nu fått hört i två månaders tid "jag vill åka tåg och buss och fånga krabbor - jag tycker om det". På Sveriges nationaldag var det äntligen dags. Hela familjen tycker att resan blev just så ljuvlig och lyckad som vi sett fram emot, i månader. Underbart högsommarväder, trevligt sällskap (farmor, farfar, Ing-Britt, Åke, Stefan, Heidi och lilla Jonatan) , buss-, tåg- och båtresor, krabbfiske (med korv), besök på Universeum och Marstrand och fantastiskt boende hos Mickes faster Ing-Britt och Åke. Tack för några riktigt härliga dagar.














I väntan på bussen















Edvin äter plättar på tåget till Göteborg



















Krabbfiskare















Edvin fångade den största krabban.



















Ing-Britt och Åke bodde otroligt vackert...
















... med utsikt över havet (foto: Edvin)



















Edvin träffar haj på Universeum















Lunch på Marstrand innan vi trotsade hettan och gick upp till fästningen. Edvin gick i stort sett hela vägen upp och tillbaka ner. Strongt grabben! Axel fick åka BabyBjörn på Mickes mage. Strongt Pappan!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, en sån mysig minisemester! Hoppas att ni kommer och hälsar på oss i Dalarna i sommar. Där kan man fiska gammel-gädda från bryggan och klappa på korna och kalvarna. Det kanske Edvin också "tycker om". ;-)

Ulrica sa...

Ja, det var riktigt mysigt! Vi vill gärna komma och hälsa på och fånga gammelgäddan och klappa kor, Micke ska bara kolla almanackan. Edvin tycker helt säkert mycket om det också.